۴-۳-۲-۵- فرضیه پنجم ۷۸
۴-۴- جمع بندی ……………………………………………………………………………………………………………………..۸۰
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری
۵-۱- مقدمه ۸۲
۵ -۲- خلاصه تحقیق ۸۲
۵-۳- بحث و تفسیر نتایج ۸۳
۵-۳-۱- بحث و تفسیر تغییرات سطوح پلاسمایی کمرین پس از تمرین مقاومتی ۸۳
۵-۳-۲- تغییرات سطوح پلاسمایی نیم رخ لیپیدی پس از تمرین ۸۶
۵-۳-۳- تغییرات سطوح پلاسمایی انسولین وگلوکزومقاومت به انسولین پس از تمرین ۸۹
۵-۴- نتیجه گیری ۹۲
۵-۵- پیشنهادات ۹۳
منابع…………………………………………………………………………………………………………………………………………..۹۴
پیوست…………………………………………………………………………………………………………………………………….۱۱۷
فهرست جدول ها
جدول ۲-۱ : آنزیم های مورد نیاز برای تبدیل پروکمرین به فرم کمرین………………………………..۲۲
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

جدول ۲-۲: منابع ایزوفرم های کمرین…………………………………………………………………………………….۲۳
جدول ۳-۶-۱- برنامه تمرینی آزمودنی ها ونحوه اضافه باردر جلسات تمرینی……………………….۶۲
جدول ۴-۱ – وزن نمونه های مورد پژوهش……………………………………………………………………………..۶۸
جدول ۴-۲- میانگین و انحراف استاندارد مربوط به متغیرهای پژوهش ………………………………..۶۹
جدول ۴-۳٫ نتایج حاصل از روش آماری تحلیل واریانس یک طرفه فاکتور کمرین در سه گروه……………………………………………………………………………………………………………………………………………۷۲
جدول ۴-۴٫ نتایج حاصل ازروش آماری تحلیل واریانس یک طرفه فاکتورHDL در
سه گروه……………………………………………………………………………………………………………………………………..۷۳
جدول ۴-۵٫ نتایج حاصل از روش آماری تحلیل واریانس یک طرفه فاکتور LDL در
سه گروه ……………………………………………………………………………………………………………………………………۷۵
جدول ۴-۶٫ نتایج حاصل از روش آماری تحلیل واریانس یک طرفه فاکتور انسولین در
سه گروه ……………………………………………………………………………………………………………………………….۷۷
جدول ۴-۷٫ نتایج حاصل از روش آماری تحلیل واریانس یک طرفه فاکتور گلوکز در
سه گروه ……………………………………………………………………………………………………………………………………۷۸
فهرست شکل ها
شکل ۲-۱ نقش کمرین و CMKLR1 در بیولوژی بافت چربی……………………………………………۲۸
.نمودار۴-۱- تغییرات وزنی آزمودنی ها …………………………………………………………………………………. ۷۱
نمودار۴-۲- میزان کمرین پلاسمایی بر حسب نانوگرم بر دسی لیتر در سه گروه………………….۷۲
نمودار۴-۳- میزان HDL بر حسب میلی گرم بر دسی لیتر در سه گروه………………………………۷۴
نمودار۴-۴- میزان LDL بر حسب میلی گرم بر دسی لیتر در سه گروه……………………………….۷۶
نمودار۴-۵- میزان انسولین بر حسب میلی گرم بر دسی لیتر در سه گروه……………………………..۷۸ نمودار۴-۶- میزان گلوکز بر حسب میلی گرم بر دسی لیتر در سه گروه…………………………………۷۹
لیست علائم و اختصارات مهم

واژه
مفهوم
مخفف

Interleukin- 6

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...